sobota 26. ledna 2008

Odemčení iPhone s firmware 1.1.3 ověřeno !

Po zveřejnění jailbreak 1.1.3 pro iPhone jsem našel odvahu a nový jailbreak vyzkoušel na iPhone se starým bootloaderem 3.9 a mohu potvrdit, že jailbreak 1.1.3 funguje !

iPhone Dev Team zveřejnil jailbreak pro firmware 1.1.3, což umožňuje i na iPhonech s nejnovějším firmwarem instalovat aplikace třetích stran. Jailbreak je připraven pro telefony s firmwarem 1.1.1 a 1.1.2 a provedeným jailbreakem.

Update funguje na počítačích s Windows i Mac. I po updatu zůstávají odblokované iPhony po stále odblokované pro použití v sítích českých operátorů. Popis celého procesu a aplikace nutná k jailbreaku je zveřejněna zde (Windows) nebo zde (Mac). Po úspěšném update je však nutné odstranit některé chyby update, zadejte proto do Installeru zdroj sleepers.net/iphonerepo a poté využijte oprav Tweaks 1.1.3.

Je nutné odstranit 3 chyby update, EDGE, ringtones a emailová hesla. Celkově lze však tento update hodnotit jako velmi chabý, snad jen SMSky pro více příjemců jsou příjemnou změnou, avšak tuto aplikaci si snad již každý nahradil. Dle MacRumors je update 1.1.3 důležitý pro nahrávání nových aplikací po zveřejnění oficiálního SDK v únoru 2008.

V žádném případě nepoužívejte iTunes pro update na firmware 1.1.3 !

Jakékoliv zásahy do Vašeho iPhone jsou pouze a jen Vaše vlastní riziko, autor tohoto blogu ani článku nenese žádnou odpovědnost za případné škody vzniklé použitím tohoto návodu!

Žádné komentáře: