neděle 23. prosince 2007

Vánoční dárek od Google pro iPod / iPhone

Majitelé iPod Touch nebo iPhonu zcela jistě uvítají možnost opravdu rychlého, pohodlného a přehledného připojení ke své emailové schránce a využívání dalších různých volně dostupných aplikací. Díky aplikaci Google Apps se výběr aplikací použitelných v podnikání rozšířil.

Pokud totiž prostřednictvím Vašeho iPodu nebo iPhonu zavítáte na stránky www.google.com/m, zobrazí se Vám velmi příjemné funkce Google Apps, pokud jste jejich registrovaným uživatelem. Horní část displeje je od nynějška vyhrazena pro speciální lištu umožňující snadný přístup ke všem podporovaným aplikacím společnosti Google. Můžete tak jednoduše ovládat například Gmail, kalendář, RSS čtečku a další pomocníky z portfolia Google.

Není potřeba žádný login, aplikace si Vaše údaje zapamatuje a Safari tak ihned naviguje do Vaší emailové schránky, kalendáře nebo do nastavení Google Apps.

Tuto aplikaci oceníte zvláště na cestách, kdy nejste připojeni k Wi-Fi, ale pouze prostřednictvím EDGE. Rychlá navigace stiskem jednoho tlačítka Vás navede rovnou do Vaší schránky.

Ideální je pak kombinace aplikace MobileMail a Google Apps, e-maily jsou neustále po ruce a teprve nyní přicházíte na magické kouzlo iPhone .. :o)

Žádné komentáře: